21 september 2017 ,

Ambtenarenmarathon

Op donderdag 21 september 2017 wordt voor de 4e keer op rij de Ambtenarenmarathon georganiseerd. Een prachtig loopfeest op Nationaal Sportcentrum Papendal.

Teams van medewerkers van alle overheden, zoals gemeentes, provincies, politie, GGD’s, sociale diensten, waterschappen, brandweer, enzovoort gaan 21 september de strijd tegen elkaar aan waarbij de winnaars zich een jaar lang snelste ambtenaar van Nederland mogen noemen. Vitaliteit en plezier staan centraal en alles onder het motto ‘samen in beweging komen’. Aan de start worden minimaal 100 teams verwacht. In 2016 deden ongeveer 700 lopers mee, verdeeld over 70 teams.

Op Sportcentrum Papendal gaan teams van 6-10 verschillende lopers de uitdaging aan om samen een hele  Olympische Marathon van 42 km en 195m te lopen. Het evenement is voor zowel ervaren als beginnende lopers. Ook dit jaar wordt er weer gelopen voor één goed doel: Fonds verstandelijk gehandicapten.

Doe vooral mee! Lopen houdt je niet alleen lichamelijk fit, maar ook geestelijk gezond. Bovendien is het een mooie teambuildingsdag en past het uitstekend binnen vitaliteitsprogramma’s. En je loopt ook nog eens voor het goede doel. Meer informatie, ga naar de website van de ambtenarenmarathon.