14 november 2019 09.00 - 14 november 2019 ,

Deltacongres

Iedereen die betrokken is bij en geïnteresseerd is in het Deltaprogramma is welkom op het Deltacongres: maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Na een inhoudelijk plenair openingsprogramma zijn er in de middag interactieve parallelsessies. Net als vorig jaar zijn er enkele Deltatheaters voor kleinere sessies en presentaties. Ook is er een Deltaparade, waar aan het Deltaprogramma verbonden organisaties en programma’s zich presenteren. Op de Deltaparade is de hele dag gelegenheid om op een informele manier kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.In het plenaire programma in de ochtend zit onder meer een column van Ria Geluk, een speech van minister Cora van Nieuwenhuizen, een keynote speech van Joachim Declerck en de nieuwe Deltaprogrammafilm ‘Overal in Nederland aan de slag #4’.

In de middag zijn er sessies over onderwerpen als ‘Droogte en verzilting: hoe helpen we de boer?’, ‘Deltaprogramma in de stad’ en ‘Waarom een overstroming een crisis is, game over…’

Meer informatie en aanmelden