19 januari 2017 19:30 , Winkel van Sinkel, Utrecht

Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017

Op 19 januari 2017 strijden Hans Hindriks, Teun Meulepas, Karen van Ruiten en Eveline Zeeman om de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar 2017.

Elk jaar organiseert FUTUR de verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar. Dit jaar is het thema ‘over grenzen’. Dit thema is  gekozen omdat overheden steeds meer samenwerken met andere overheidsorganisaties, maatschappelijke partners en inwoners. Er ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden waarvan jonge ambtenaren gebruik kunnen maken. Het thema ‘Over grenzen’ gaat daarom ook over de uitdaging van jonge ambtenaren om over de grenzen van hun eigen rol te kijken; hoe kan je echt het verschil maken?

De winnaar mag zich een jaar lang Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen. Hij of zij staat als ambassadeur voor jonge ambtenaren volop in de belangstelling, net als de organisatie waar de jonge ambtenaar werkt. Met het winnen van de titel ontvangt de Jonge Ambtenaar van het Jaar ook een kunstwerk én een ervaringsprijs. Naast de titel JAvhJ, die wordt gekozen door een gerenommeerde vakjury, wordt ook de publieksprijs weer vergeven.

Benieuwd wie er zal winnen? Meld je dan aan voor het verkiezingsfeest in de Winkel van Sinkel in Utrecht op 19 januari 2017 vanaf 19:30 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting FUTUR, via info@futur.nl.