09 december 2022 , Online

LEF-talks: Samen circulaire opgaves versneld realiseren

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert DuurzaamDoor LEF-talks voor en door ambtenaren. Het is een online bijeenkomst met inspiratie voor ambtenaren uit regio en rijk. De bijeenkomst biedt concrete handvatten en een netwerk om jou in je rol te versterken.

Tafelgenoten:

  • Eefke Schramade heeft als transitiemanager Circulaire Energie en Maakindustrie bij de provincie Zuid-Holland de opgave om de circulaire maakindustrie versnellen.
  • Geert-Jan van Schijndel startte vijf jaar geleden als beleidsmedewerker Duurzaamheid bij de gemeente Valkenswaard en zet stappen om ‘van waan van de dag naar waarde voor de toekomst’ te organiseren.
  • Ingrid Wentink werkt vanuit haar rol als beleidsontwikkelaar Duurzaamheid en Klimaataanpak aan het verduurzamen van de Veluwe. Vanuit de gezamenlijke visie met de verduurzaming van vakantieparken als startpunt.
  • Chris Steensma is projectleider CO2-Prestatieladder bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en is op zijn reis op weg naar een klimaatneutrale organisatie in 2030.
  • Louise van Haaften, programmamanager Organisatieontwikkeling Integraal & Gebiedsgericht Werken bij het ministerie van LNV, werkt binnen haar ministerie, samen met een team, aan de transformatie van dit ministerie.

Tafelgast:

Prof. dr. Jacqueline Cramer
Jacqueline Cramer is actief betrokken bij het vormgeven en versnellen van transitieopgaves. Vanuit haar kennis, expertise en ervaring gaan we het gesprek aan over de lessen en inzichten uit de whitepaper. Meer over Jacqueline Cramer: https://duurzaamheid.nl/aanjagers/jacqueline-cramer/

Dagvoorzitter is André van der Zee, presentator van vele duurzame events en tv programma’s.

Gastvrouw is Tessa de Haas, programmaleider Circulaire Economie van DuurzaamDoor.

Meld je nu aan!