21 december 2016 12:00 - 13:30 , Gemeente Amsterdam

Lunchlezing Slim beleid: gedragskennis in de praktijk

Overal om ons heen zijn de gevolgen zichtbaar van gedrag dat we liever anders willen zien. Kinderen die kampen met overgewicht of files die ontstaan door wispelturig rijgedrag. We proberen dit gedrag te sturen met beleid. Door gedragskennis mee te nemen in ons dagelijkse werk zijn we in staat beter aan te sluiten op de praktijk.

De lunchlezing over de MOOC Slim beleid: gedragskennis in de praktijk vindt plaats op 21 december aanstaande tussen 12.00 en 13.30 uur bij de gemeente Amsterdam. Stel je prangende vragen aan expert Sigrid Winkel, programmamanager bij Chief Technology Office gemeente Amsterdam. Zij deelt haar ervaringen naar aanleiding van drie maanden ‘stage’ bij The Behavioural Insights Team (BIT team) in de UK. Het BIT-team geeft de Britse burgers een ‘duwtje’ om tot het gewenste gedrag te sturen, zonder wettelijke dwang. Wat zijn haar BIT-lessen?

Zou jij erbij willen zijn? Meld je dan nu aan via de volgende link i.v.m. de gratis lunch: https://lunchlezing_slimbeleid.eventbrite.nl