14 november 2016 - 18 november 2016 ,

Meester in je Werk-week

De eerste editie van de Meester in je Werk-week was een groot succes. Zestig gemeenten maakten dankbaar gebruik van trainingen, workshops en activiteiten die het A+O fonds Gemeenten beschikbaar. Daarom organiseert het fonds in 2016 de tweede editie van deze landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Noteer 14 tot 18 november in uw agenda en sluit aan!

Een korte terugblik van de Meester in je Werk-week 2015? Bekijk hem hier.

Investeren in het vakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van ambtenaren is van cruciaal belang om de uitdagingen waar gemeenten voor staan het hoofd te bieden. Dat is de gedachte achter de Meester in je Werk-week. De vraag die in deze week centraal staat is: Wat kun je zelf doen om je te blijven ontwikkelen en meester in je vak te zijn. De boodschap? Ontwikkeling is niet alleen belangrijk of misschien wel noodzakelijk. Bezig zijn met je eigen vakmanschap en ontwikkeling is ook leuk!

Het A+O fonds Gemeenten ziet graag dat er in deze week in zoveel mogelijk gemeenten en regionale netwerken activiteiten worden georganiseerd. Misschien staan er binnen uw organisatie al activiteiten rondom loopbaan, ontwikkeling of vakmanschap op de agenda? Wij vragen u dan deze activiteiten te organiseren in de Meester in je Werk week. Te denken valt bijvoorbeeld aan ontbijtsessies, loopbaanmarkten, debatten, workshops, lezingen, etc.

Menukaart
Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met een ‘menukaart’ waaruit u (kosteloos) verschillende activiteiten kunt kiezen. Nieuwsgierig naar welke activiteiten dit zijn? Bekijk ze hier!

Wat vragen wij van u?
Organiseer in de week van 14 t/m 18 november ook activiteiten rondom loopbaan, vakmanschap en/of vakmanschap binnen uw gemeente (of laat dit organiseren).

Aanmelden?
Klik hier.