15 november 2016 16.30 uur ,

Reuring!Café: mens, machine of cyborg

Dinsdag 15 november 2016 presenteert de VOM samen met de Belastingdienst een Reuring!Café over de medewerker van de toekomst: mens, machine of cyborg?!

Uitvoeringsorganisaties zijn in een rap tempo aan het veranderen. IT en data overspoelen de uitvoering. Vraag is hoe de uitvoeringsorganisaties zich aanpassen aan deze data tsunami. Is de kennis van de zittende medewerkers nog wat waard of moeten zij zich omscholen tot IT medewerkers, hebben de organisaties nieuwe mensen nodig of nemen machines het werk over? Of wordt het iets tussen mens en machine….een cyborg?

Burgers vragen om snelle dienstverlening en om online service. Opsporing kan beter dankzij IT hulp. En kennis staat stijf van nieuwe technologie. Baseren overheidsorganisaties zich straks alleen nog maar op een geautomatiseerde afspiegeling van de werkelijkheid? En wie neemt straks nog beslissingen?

Gasten zijn Tjark Tjin-a-Tsoi, directeur-generaal van het CBS, Reinier Castelein, voorzitter vakbond De Unie en Bruno Bruins, bestuursvoorzitter UWV en Minke Tromp, organisatiefilosoof. Host is Han Leijtens.

De inloop is om 16:30. Het debat start precies om 17:00. Aan deelnemen zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan hierboven via www.vom-online.nl