02 november 2021 ,

Succesverhalenfestival 2021

Platform O organiseert, in samenwerking met de Universiteit Utrecht, de Vereniging voor Bestuurskunde, Vereniging voor OverheidsManagement, het Succesverhalenfestival 2021.

Als we over de overheid praten, gaat het vaak over falen en crises. Het is goed om deze misstanden aan te wijzen, maar tegelijkertijd moeten we weten welke dingen wél lukken. De overheid grijpt dan vaak naar formele rapportages en indrukwekkende cijfers om aan te tonen wat goed gaat, terwijl juist anekdoten, verhalen en persoonlijke voorbeelden veel krachtiger zijn. En dat is precies waarom wij op zoek zijn naar jouw verhaal! Wij roepen alle ambtenaren, bestuurders, politici, professionals en burgers op hun succesverhaal te delen; nu eens niet in de vorm van een dik rapport of kille berekening, maar als kort, krachtig en waargebeurd verhaal over een kleine of grote overwinning binnen de publieke sector.

Kortom; heb je een succes meegemaakt in overheidsland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je inzending in via: https://www.uu.nl/agenda/de-overheid-deelt-succesverhalenfestival-2021 en wie weet wordt jouw verhaal verkozen tot favoriet van een lid van de vakjury of wordt het zelfs gepubliceerd op Platform O!

 

Locatie en tijd

Openbare Bibliotheek van Utrecht

Neude 11, 3512 AE Utrecht

16.00 – 19.00 uur