19 maart 2020 ,

WERKcongres

Alles over werken in en aan overheidsorganisaties

Tijdens het WERKcongres, een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, presenteren experts de belangrijkste resultaten uit het WERKonderzoek, een grootschalig onderzoek over werken in en aan overheidsorganisaties. Thema’s zijn: leren en ontwikkelen, duurzame inzetbaarheid, organisatiecultuur, leiderschap, integriteit en inclusiviteit.

Ook aanverwante onderwerpen krijgen een podium op het congres. Zo delen winnaars van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie hun lessen en tonen we de eerste resultaten van het project De top kijkt om: hoe kun je effectief handelen als bewindspersoon of topambtenaar?

Wat kun je nog meer verwachten? Bijdragen van Ben Tiggelaar (bestseller-auteur en gedragswetenschapper) en Japke-d. Bouma (schrijver van o.a. Survivalgids voor de kantoorjungle en Mag ik even iets tegen je aanhouden). Er zijn twee rondes aan waardevolle deelsessies en voldoende mogelijkheden om kennis te maken én kennis te delen met vakgenoten vanuit alle sectoren. De dag wordt geleid door dagvoorzitter Astrid Feiter, ook wel bekend als ‘mevrouw de voorzitter’.

Locatie WERKcongres

The Hague Conference Centre (gebouw: New Babylon)
Anna van Buerenplein 29
2595 DA Den Haag

Voor inschrijvingen en meer informatie zie de website van WERKcongres.