Nomineren Overheidsawards 2019 van start


Op 19 november aanstaande worden de Overheidsawards uitgereikt aan de Overheidsmanager en de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Welke manager of organisatie moet volgens jou worden genomineerd?

De verkiezingen hebben als doel om transparantie en kennisdeling in het openbaar bestuur te bevorderen door het werk van goede overheidsmanagers en organisaties uit te lichten en te belonen. Vanaf vandaag is het mogelijk om managers en organisaties te nomineren.

Het thema van de verkiezing van de Overheidsmanager van het Jaar is Kompas in Zwaar Weer. De jury is op zoek naar managers die achter hun mensen staan en hen steunen, vooral wanneer het moeilijk wordt.

Bij de verkiezing van de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar gaat het om krachtige organisaties die het verschil maken en inspelen op de uitdagingen in hun omgeving. Centraal bij hen staat de constante wil om te verbeteren.

Nominaties voor de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar zijn welkom tot 1 juli 2019. Nomineren voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar is mogelijk tot 5 augustus 2019. Zie www.overheidsawards.nl/nomineer.

De Verkiezingen worden georganiseerd door de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met Binnenlands Bestuur, Interprovinciaal Overleg (IPO), ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Netwerk van Publieke Dienstverleners (NPD), Ordina, Publiek Denken, Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Vond je dit artikel interessant? Lees alle artikelen van: platform O
Deel dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*