Ambtenaar van het Jaar

Verkiezing van start

De verkiezing van de Publiek Denken Top 100 Ambtenaar van het Jaar richt de schijnwerper op ambtenaren die een uitmuntende prestatie leveren of bijzonder te werk gaan. Wat maakt hen tot een voorbeeld voor anderen?

Tot maandag 27 september kun je een collega nomineren. Er zijn zes categorieën:

Rijksoverheid management Decentraal management
Rijksoverheid beleid Decentraal beleid
Rijksoverheid uitvoerend Decentraal uitvoerend

Onder Rijksoverheid vallen ook alle centrale uitvoeringsorganisaties en ZBO’s. Onder decentraal alle waterschappen, provincies en gemeenten.

De jury onder leiding van Carsten Herstel, directeur-generaal Sociale Zekerheid en Integratie bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, kiest de Ambtenaar van het Jaar uit een Top 100 waar jij op kunt stemmen. Ook is er de publieksprijs voor de ambtenaar die de meeste stemmen heeft binnengehaald.

Uitblinker gezocht
Wie volgt Lian de Boer op als de winnaar en mag zich straks Ambtenaar van het Jaar 2021 noemen? Wie inspireert, motiveert en enthousiasmeert met zijn/haar inzet, gedrevenheid en maatschappelijke betrokkenheid?
De Ambtenaar van het Jaar 2021 wordt 14 december bekendgemaakt in Groningen. De PD Top 100 Ambtenaar van het Jaar is een initiatief van Publiek Denken en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Groningen en het IPO.

Op de foto: de winnaar van vorig jaar Lian de Boer

Vond je dit artikel interessant? Lees alle artikelen van: platform O
Deel dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*