Yasmin Brewster Jonge Ambtenaar van het Jaar

Prijsuitreiking FUTUR

Yasmin Brewster is gisteren gekozen tot Jonge Ambtenaar van Jaar 2020. Brewster werkt als jongerenconsulent bij Stroomopwaarts en begeleidt werkeloze jongeren tussen de 18 en 27 jaar terug naar werk of school. De jury roemde haar daadkracht, drive en aanzet tot actie. Ook inspireert ze anderen om het beste uit zichzelf te halen.

De gemeente Hollands Kroon is de winnaar van de FUTURPROOF-award. Deze prijs wordt uitgereikt aan de organisatie die zich het meest inzet voor verjonging en vernieuwing in de publieke sector. Hollands Kroon scoorde hoog ‘jong’, ‘werkgeluk’, ‘buiten de gebaande paden gaan’ en ‘leren in een veilige werkomgeving,’ aldus de jury. De gemeente onderscheidt zich door haar unieke DNA dat in alle aspecten van de organisatie zichtbaar is.

De verkiezing van de Jonge Ambtenaar van het Jaar en de uitreiking van de FUTURPROOF-award worden georganiseerd door stichting FUTUR, een landelijke netwerk van en voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties. Aan de jury van dit jaar namen deel: Marc Allessie (interim-directeur Ambtenaar en Organisatie ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), Patrick van den Brink (directeur-bestuurder Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid), Karin Sleeking (directeur A&O fonds gemeenten), Steven Steenbergen (directeur Bestuursacademie Nederland) en Tim Smit (voorzitter FUTUR).

Vond je dit artikel interessant? Lees alle artikelen van: platform O
Deel dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*