Uitreiking Overheidsawards 2020


Wie neemt dit jaar de felbegeerde awards van Overheidsmanager en Beste Overheidsorganisatie van het Jaar mee naar huis? Meld je nu aan voor de livestream om digitaal aanwezig te zijn bij de uitreiking van de awards, op 5 november 2020 in de Ridderzaal in Den Haag.

De verkiezingen hebben het doel transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur te bevorderen door het werk van goede overheidsmanagers en organisaties uit te lichten en belonen.

Jetta Klijnsma, juryvoorzitter van de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar, ging dit jaar op zoek naar vooruitstrevende managers die passen binnen het thema ‘Tussen Systeem en Maatwerk’: managers die maatwerk ruimte durven te geven en goed inspelen op onverwachte (crisis)situaties.

Jan van Zanen, juryvoorzitter van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar, wilde dit jaar een organisatie bekronen die met de constante wil te verbeteren het verschil maakt in de overheid: een organisatie die zicht heeft op de uitdagingen die in haar omgeving spelen en daarop inspringt.

Benieuwd wie dit jaar kans maken op de awards? Bezoek snel de finalistenpagina.

Meld je nu aan voor de uitreiking van de Overheidsawards 2020!

Vond je dit artikel interessant? Lees alle artikelen van: platform O
Deel dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*