05 november 2020 17:30 ,

De digitale uitreiking van de Overheidsawards

5 november 2020

Op donderdag 5 november 2020 vindt de uitreiking van de Overheidsawards plaats in de Ridderzaal in Den Haag. Tijdens de uitreiking worden de Overheidsmanager en Beste Overheidsorganisatie van het Jaar bekendgemaakt. Benieuwd wie de felbegeerde awards mee naar huis nemen? Meld je hier aan voor de livestream van de avond en kijk mee!

De Verkiezingen hebben het doel transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur te bevorderen door het werk van goede overheidsmanagers en organisaties uit te lichten en te belonen. Want waarom zouden we goede ideeën en initiatieven voor onszelf houden?

Jetta Klijnsma, juryvoorzitter van de Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar, ging dit jaar op zoek naar vooruitstrevende managers die passen binnen het thema ‘Tussen Systeem en Maatwerk’: managers die maatwerk ruimte durven te geven en goed inspelen op onverwachte (crisis) situaties. Jan van Zanen, juryvoorzitter van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar, wilde dit jaar een organisatie bekronen die met de constante wil te verbeteren het verschil maakt in de overheid: een organisatie die zicht heeft op de uitdagingen die in haar omgeving spelen en daarop inspringt. Benieuwd wie dit jaar kans maken op de awards? Bezoek snel de finalistenpagina. Houd onze website, social en overheidsawards.nl dus goed in de gaten voor meer nieuws en informatie omtrent de Verkiezingen.

De Vereniging voor Overheidsmanagement (VOM) organiseert beide Verkiezingen in samenwerking met haar partners: Binnenlands Bestuur, FUTUR, Interprovinciaal Overleg (IPO), Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Netwerk van Publieke Dienstverleners (NPD), Ordina, Publiek Denken en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).