F.A.Q.

Op deze pagina hebben we enkele veelgestelde vragen gebundeld. Staat je vraag er niet tussen? Mail via info@platformoverheid.nl.

Wat is de meerwaarde van platform O?
Met platform O slaan wij een brug tussen de bestuurlijke praktijk en de wetenschap door kennis te delen en discussie en reflectie aan te jagen.

Je kunt inloggen. Waarom?
Bij elk artikel is het mogelijk om jouw inzichten en kennis te delen of te reageren op bijdragen van andere bezoekers.

Kan ik de redactie tippen?
Heb je tips, suggesties of opmerkingen voor onze redactie? Misschien wil je een artikel publiceren op platform O? Stuur dan een e-mail naar redactie@platformoverheid.nl.

Mag ik jullie artikelen (her)gebruiken?
Ja, dat mag! Alle teksten op platform O vallen in onder de Creative Commons licentie Naamsvermelding-Gelijk Delen 4.0. Internationaal (CC BY -SA 4.0). Je bent dus vrij om het werk te delen, te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat. Ook staat het je vrij om onze artikelen te bewerken voor alle doeleinden. In alle gevallen graag de bron vermelden.

Mag ik het beeldmateriaal van O (her)gebruiken?
Nee, dat is niet toegestaan. Foto’s en beeldmateriaal op platform O mogen niet worden gekopieerd of hergebruikt.

Mijn organisatie wil kennispartner worden. Wat nu?
Platform O slaat een brug tussen het openbaar bestuur in de praktijk en in de wetenschap. Kennis is het middel om dit doel te bereiken. Daarom is het mogelijk om je als kennispartner te verbinden aan ons platform. Heeft je organisatie interesse? Denken je als organisatie te passen binnen het profiel van platform O? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via info@platformoverheid.nl.

Is platform O commercieel?
Nee, dat is niet het geval. Platform O is een initiatief van verschillende overheidsorganisaties en de wetenschap en streeft geen enkel commercieel belang na.