Van 29 oktober tot en met 3 november vindt de Den Bosch Dataweek plaats. Laat je tijden de Dataweek inspireren door wat er allemaal met data kan. Hoe het je kan helpen, waar je het kunt inzetten en wat het je brengt. Ervaar hoe het is om de kansen met data te benutten. In Den Bosch kan het!

Gemeente ‘s-Hertogenbosch, de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en de provincie Noord-Brabant, slaan de handen ineen om een evenementenweek in samenwerking met diverse partners als SAP, Brand Loyalty, VNG, Publiek Denken en Platform Driven by Data groots neer te zetten. Tijdens de week, die moet uitgroeien tot hét toonaangevende event over de kansen met data, worden inspirerende sprekers uitgenodigd en worden op verschillende plekken demonstraties en workshops gegeven. Daarbij ligt de nadruk op welke impact data heeft in verschillende vakgebieden: mobiliteit, energie & duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en agrifood. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan data-ontwikkelingen in kunst en cultuur. De Den Bosch Data Week brengt data dichterbij!

Hoofdthema voor dit jaar is ‘Breng data dichtbij en maak kennis met alle kansen van data’ met bijbehorende deelthema’s: Agri & Food, Crime & Safety, Energy, Health, Art and Mobility.