31 mei 2018 , Kurhaus

Derde editie Dag van de Digitale Overheid

Is uw organisatie klaar voor het informatietijdperk?

Op donderdag 31 mei 2018 organiseert de Stichting Digitale Overheid de derde editie van de Dag van de Digitale Overheid: door heel Nederland vinden gelijktijdig meerdere studiedagen plaats, live verbonden met het Centraal Congres, wat zal plaatsvinden op een centrale locatie in het land. Het thema van de dag zal wederom ‘Future Work Skills’ zijn, maar dit keer ligt de focus op de impact op uw organisatie en medewerkers, terwijl bij de afgelopen editie de focus meer lag op bewustwording.

Als je als organisatie deelneemt aan de Dag van de Digitale Overheid, is het hele team, inclusief alle medewerkers en directie, betrokken bij het congres. Volgens het principe van Blended Learning wordt er een ‘mix’ van leren met en zonder technologie geboden. Online kennis en inspiratie opdoen, offline verwerken en verdiepen.

Wat houdt de Dag van de Digitale Overheid 2018 in?

Twee verschillende manieren participeren in de Dag van de Digitale Overheid: deelnemen met de gehele (overheids)organisatie, of inschrijven als individuele bezoeker van het Centraal Congres bij het Kurhaus in Den Haag.

Voor wie is de Dag van de Digitale Overheid bedoeld?

De Dag is bedoeld voor alle ambtenaren. Dus iedereen die:

  • in Rijksdienst is;
  • bij provincies, waterschappen of gemeenten werkt of bestuurder is;
  • bij een Rijksuitvoeringsorganisatie werkt.

Voor meer informatie