21 maart 2017 15:00 ,

Dialoogtafel over de i-samenleving

Op de thee bij O

Op 21 maart aanstaande organiseren Publiek Denken en Platform O een dialoogtafel over de relatie tussen de i-samenleving en maatschappelijke trends als participatiesamenleving, individualisering en informatisering. In gesprek met Lotte de Bruijn, (directeur Nederland ICT) , Govert Derix (schrijver, filosoof en consultant), Arjan El Fassed (directeur Open State Foundation), Steven Luitjens (directeur Informatiesamenleving en Overheid) en Larissa Zegveld (directeur KING) en onder leiding van Eric de Kruik (medewerker Inzicht & Sturingsadvies bij KING) gaan we antwoord proberen te krijgen op de volgende vragen: Wat verstaan we onder de i-samenleving? Op welke waarden is deze gebaseerd? Wat willen we ermee? Hoe ziet die verbonden maatschappij eruit?

Van de discussie wordt een journalistiek verslag gemaakt en gepubliceerd in de Publiek Denken special over de i-samenleving van 21 april aanstaande en op de websites Publiekdenken.nl en Platformoverheid.nl. Het debat is via de livestream van van Publiek Denken op Facebook te volgen. Heb jij vragen voor ons panel, stel deze dan live via de stream.


Ook is het mogelijk de dialoogtafel ter plekke bij te wonen en vanaf de zijlijn mee te discussiëren. Aanmelden via asha@publiekdenken.nl of redactie@platformoverheid.nl.