09 september 2019 - 11 september 2019 , Conferentiecentrum Samaya

Inspiratiedriedaagse

Sta je op een kruispunt in je loopbaan, maar weet je niet welke afslag je wilt nemen? Wil je de motivatie in je huidige baan binnen de publieke dienst terugvinden? Of komen jouw plannen niet van de grond? Meld je dan aan voor de InterCoach Inspiratiedriedaagse: stilstaan om weer verder te gaan.

Trainers Robbert Braak en Iris Poelert helpen je om je drijfveren te onderzoeken en stil te staan bij wat je echt belangrijk vindt. Dit gebeurt in een prachtige omgeving die je even weghaalt bij de dagelijkse winkelbel.

Regie op je leven
Robbert Braak vindt de Inspiratiedriedaagse een zeer betekenisvol programma. ‘We helpen mensen om de regie te herpakken. Iedereen gaat naar huis met perspectieven en ideeën waarmee ze een wezenlijke stap kunnen maken.’ Kan iedereen deelnemen? ‘Het programma werkt het beste voor mensen met veel werkervaring en enige ervaring met reflecteren op zichzelf.’

Iris Poelert is steeds opnieuw verrast over hoe lang mensen met een onbestemd gevoel blijven rondlopen en hoeveel energie er vrij komt als je echt gaat luisteren naar jezelf en elkaar. ‘Het programma gaat over persoonlijk leiderschap en is onvergetelijk en koersverleggend.’

Vrolijkheid en diepgang
De trainers werken met filmbeelden, de Reis van de held van Joseph Campbell en inspirerende oefeningen die nieuwe perspectieven geven en de creativiteit stimuleren. ‘Het is een combinatie tussen vrolijkheid en diepgang. De vragen waarmee de deelnemers worstelen, zijn vaak gelijksoortig, de mensen zijn zeer verschillend. Dat maakt dat er ook binnen de groep enorm veel te leren valt,’ aldus Braak.

Aanmelden?
Stuur een mail naar intercoach@rijksoverheid.nl