07 december 2021 ,

OD Kennissessie

Dinsdag 7 december is het zover: de eerste kennissessie van Stiching GO Opleidingen en vakblad Overheidsdocumentatie (Od). 150 informatieprofessionals in de overheid gaan met elkaar aan de slag op een dag waarop kennis, verdieping en het verbreden van het netwerk centraal staan.

Schrijf je in via de website van Overheidsdocumentatie (Od)

Informatiebeheer wordt steeds belangrijker voor de overheid. Niet alleen vanwege de commotie rondom verdwenen informatie en memo’s die politiek gevoelig liggen, maar vooral vanwege de exponentieel groeiende hoeveelheid informatie die voor iedereen beschikbaar is. Tel daar de coronacrisis en het veelvoud aan technologische ontwikkelingen bij op en het moge duidelijk zijn dat de informatieprofessional anno 2021 een onmisbaar beroep is. De GO-Od kennissessie biedt deze informatieprofessionals kans om de ontwikkelingen in het vakgebied te bespreken en van elkaar te leren. Komt u ook?

Samen met 150 informatieprofessionals in de overheid kennis delen en verdieping opzoeken. Een kans bij uitstek om ontwikkelingen in jouw vakgebied te bespreken en van elkaar te leren.

Aan de hand van key-note speakers (Eric Burger, Erica Toelle), ervaren praktijktrainers en docenten gaan we tijdens lezingen en workshops dieper op het onderwerp in.

Start voorinschrijving
Verzeker jezelf van deelname en schrijf je nu alvast in.