Nomineren Overheidsawards van start


Op 19 november 2018 worden de Overheidsawards uitgereikt aan de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar en de Overheidsmanager van het Jaar 2018.  Sinds gisteren is het mogelijk om kandidaten te nomineren voor beide verkiezingen.

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar draagt bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur, door goede initiatieven voor het voetlicht te brengen. De Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar is op zoek naar vooruitstrevende managers die passen binnen het thema ‘Leider in Verbinding’. Daarmee bedoelt de organisatie overheidsmanagers die inspelen op de toekomstige ontwikkelingen en hun organisatie hierop laat aansluiten.

Wilt u een organisatie of collega nomineren? Ga dan naar  www.overheidsawards.nl/nomineer

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), DisGover, Handvest Publiek Verantwoorden (HPV), ICT Uitvoeringsorganisatie (ICTU), Interprovinciaal Overleg (IPO), Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING), Unie van Waterschappen (UvW), Vereniging voor Bestuurskunde (VB) en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Vond je dit artikel interessant? Lees alle artikelen van: platform O
Deel dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*